Wie is Wilfried Kuipers?

Wilfried is een gepassioneerd leider en opleider. Na het opdoen van een zeer brede ervaring in verschillende disciplines en in uiteenlopende branches, wil hij deze kennis delen met organisaties. Om die reden en vooral de uitdagingen samen te willen oppakken en het vooral samen willen doen.

Klanten vragen om diensten en daarbij is het continu zoeken naar oplossingen om dit gestroomlijnd, in een te korte doorlooptijd door de productie te loodsen.

Wilfried beweegt zich gemakkelijk op de werkvloer en acteert graag in deze operationele omgeving. Hier voelt hij zich snel thuis en als een vis in het water. Deze ervaring maakt dat hij bijzonder snel mensen op alle niveaus voor zich wint en hij de mensen gemakkelijk meekrijgt in deze verbeter- en verandertrajecten.

Hij weet als geen ander hoe het anders zou kunnen, maar ook over hoe het juist niet moet.

Expertise van Wilfried

Technische ervaring in de maakindustrie, off-shore, high-tech en lucht- en ruimtevaart.
Opleiden van personeel door kennis en kunde te delen.
Kennis en ruime ervaringen in logistieke processen in productieomgeving, onder andere exportverpakkingen van duurzame kapitaalgoederen.
Projecten die vooral in hectische tijd met korte doorlooptijden gerealiseerd moeten worden.
Conceptontwikkeling, veranderproces en implementatie en beheersing van nieuwe concepten in een steeds veranderde omgeving.
Faciliteiten aan brengen door kosteneffici├źnter te opereren.

Een woord van Wilfried Kuipers

Ik zet me graag in voor bedrijven die onder hoge druk (korte levertijden en prijsniveau) optimale prestaties verlangt van de gehele organisatie, met name toegespitst op de uitvoerende medewerkers op de werkvloer, daar waar de winsten behaald kunnen worden en verspillingen gereduceerd kunnen worden.

Als geen ander weet U (management en medewerkers op de werkvloer) waar de “bottle-necks” telkens en steeds weer ontstaan, optreden en aanwezig blijven, maar waarom zou je deze als organisatie niet bij de bron gaan veranderen en verbeteren

projectmanagement overijssel